İlk kez araç sahibi olacak gençler dikkat! Tek kuruş ÖTV yok: Araç fiyatları böyle olacak!

İlk kez araç sahibi olacak gençler dikkat! Tek kuruş ÖTV yok: Araç fiyatları böyle olacak!

Seçime günler kala iktidar ve muhalefetten peş peşe seçim vaatleri gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da Millet İttifakı'nın vaatlerini açıkladı. Bir müjde de gençlere verdi. Gençler ilk araçlarını tek kuruş vermeden ÖTV'siz alacak.

Seçim için gün sayan vatandaş iktidar ve muhalefetin vaatlerine kulak kesildi. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gençlere ilk müjdeli haber geldi. Kılıçdaroğlu, ÖTV'den dolayı araçlara yaklaşamayan gençler için ÖTV müjdesi verdi.

ÖTV'den dolayı araç fiyatları 2 katına çıkarken, sıfır araç almak hayal oldu. Seçim vaatlerini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere müjdeyi verdi. Millet İttifakı'nın iktidara gelmesiyle gençlerden ilk araç için ÖTV alınmayacak.

kemal.jpg

GENÇLER İLK ARACINI ÖTV'SİZ ALACAK

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere vaatlerini açıkladı. İşte ÖTV, burs ve enflasyon konusunda gençlere söz veren Kılıçdaroğlu'nun vaatleri...

otv-001.jpg

İlk 100 günde yapılacaklara ilişkin şu bölümler ve sözler yer aldı. Kılıçdaroğlu gençlere seslenerek " İlk arabanız ÖTV’siz olacak." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN