İmamoğlu, İstanbul adaylarını paylaştı: Anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız

İmamoğlu, İstanbul adaylarını paylaştı: Anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız

Yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partiler aday açıklama çalışmalarını hızlandırdı. Dün Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP PM'de 242 seçim çevresinde adaylar belirlendi. İstanbul'da ise bazı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul ilçelerinde belli olan listeyi paylaşarak "Birlikte anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), dün gerçekleştirilen Parti Meclisi'nin (PM) ardından 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 242 seçim çevresinde daha belediye başkanı adaylarını duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabı X üzerinden İstanbul'daki bazı ilçe adaylarını paylaşarak, seçim mesajı verdi.

İmamoğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

CHP Parti Meclisi’nde belirlenen İstanbul ilçe belediye başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Birlikte anlamlı bir başarıya imza atmak için çalışacağız.

Başakşehir: Mesut Öksüz
Bayrampaşa: Hasan Mutlu
Beyoğlu: İnan Güney
Çatalca: Erhan Güzel
Eyüpsultan: Mithat Bülent Özmen
Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe
Güngören: Temel Akkoç
Sancaktepe: Alper Yeğin
Silivri: Bora Balcıoğlu
Şile: Özgür Kabadayı
Tuzla: Eren Ali Bingöl
Üsküdar: Sinem Dedetaş

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN