İmamoğlu 'Oylar Kılıçdaroğlu'na' diyerek seslendi: Yeni hükümetimiz...

14 Mayıs seçimlerine 41 gün kalmışken İstanbul'da konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu için çağrıda bulundu. "Hep birlikte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz" diyen İmamoğlu, "Yeni hükümetimiz, bir kişinin, bir grubun, bir kesimin değil hepimizin, 86 milyonun hükümeti olacak" ifadelerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘300 Günde 300 Proje’ kapsamında, Eyüpsultan'daki Silahtarağa Gençlik Parkı, Haliç Spor Parkı, Eyüpsultan Bölgesel İstihdam Ofisi ve Teleferik Meydanı için bugün düzenlenen açılış törenine katıldı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerini hatırlatan İmamoğlu, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için çağrıda bulundu:

"Güçlü ve vicdanı ile devlet aklı ile memleketimizin, inanınız ki sağ duyusunu, temiz kalbini, insanlarımıza saygıyı önde tutan o güzel duygularıyla ve ahlakıyla hak, hukuk, adalet kavramını en güçlü şekilde temsil eden cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz hep birlikte. Yeni hükümetimiz, bir kişinin, bir grubun, bir kesimin değil hepimizin, 86 milyonun hükümeti olacak.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN