İmamoğlu'ndan gençlere çağrı: Sandıkta ayrışmayacaksınız, oyları bölmeyeceksiniz

İmamoğlu'ndan gençlere çağrı: Sandıkta ayrışmayacaksınız, oyları bölmeyeceksiniz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ve CHP’li Engin Altay ile Sinop’u ziyaret etti. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı için oy isteyen İmamoğlu özellikle gençlere seslenerek, “Sandıkta ayrışmayacaksınız. Ayrışmak isteyen kendi yoluna gider, ama siz ayrışmayacak, oyları bölmeyeceksiniz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sinop’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu’na eşi Dilek İmamoğlu ve CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay eşlik etti.

Yaklaşan seçimler için Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek isteyen İmamoğlu memleketin kirli siyasetten çok yorulduğunu söyleyerek “Her akşam sert bir insan yüzü, parmak sallayan anlayışı ve insanları azarlayan bir dilden kurtulmak istiyoruz. Onu, evine yollamak istiyoruz. Onu, evine yollayıp emekli etmek istiyoruz” dedi.

Özellikle gençlere seslenerek ‘Oyunuzun yeri Millet İttifakı’ diyen İmamoğlu, “Sevgili çocuklar, sevgili gençler, oy veren vermeyen herkes, hanımefendiler, beyefendiler, sandıkta ayrışmaya müsaade yok. Asla ayrışmayacaksınız. Oyunuzun yeri, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu” şeklinde konuştu.

’86 MİLYON İNSANIMIZI İKTİDAR YAPACAĞIZ’

14 Mayıs seçimleri için ‘hep birlikte kazanacağız’ mesajı veren İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenerek, “Evet, hep birlikte çalışacağız. Millet İttifakı'nı iktidar yapacağız. Ama esasen biz 86 milyon insanımızı milletimizi iktidar yapacağız. Bir kişinin iktidarı bitecek. Bir avuç insanın mutlu olduğu dönem bitecek, 86 milyon insanımız mutlu olacak herkes mutlu olacak. Partizanlığı çöpe atacağız. İnsan kayırmacılığı çöpe atacağız. Adalet, hak, hukuk gelecek, liyakat gelecek. 'Ben çalışırsam hakkımı elde ederim' düşüncesi karşılığını bulacak bu topraklarda. Hukuksuz, kayırmacılık, bütün bu duyguları bertaraf edeceğiz. Göreceksiniz yani bir seçim bittikten sonra 86 milyon insanın eşitlendiği bir dönem başlayacak. Şu belediye benim belediyem, o belediye benim belediyem değil demeyeceğiz. İnsanlarımıza eşit davranacağız” dedi.

‘SANDIKTA AYRIŞMAK YOK’

Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm görüşleri bir araya toplamak için çaba sarf ettiğini dile getiren İmamoğlu, “Ayrışmayacaksınız, oyununuzun yeri Millet İttifakı, oyunuzun yeri, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Dolayısıyla ayrışmak isteyenler olabilir. Biz onlara bir şey demiyoruz. Ama siz ayrışmayacaksınız. Ayrışmak isteyen kendi yoluna gider. Ama siz oyunuzu bölmeyeceksiniz. Oyunuzu Kemal Kılıçdaroğlu'na kullanacaksınız. Her yerde gönüllü olacağız. Bakın ben memleketimin her köşesini gezeceğim. Hakkâri’ye de gideceğim, Karadeniz'in her noktasına da gideceğim. Genel başkanımızla da gezeceğim diğer liderlerle de dolaşacağım. Ve her köşesinde gönüllü bir şekilde oy kullanacağız, oylarımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

‘ARTIK KAZANANLAR KULÜBÜYÜZ’

Geçmiş seçimlerde usulsüzlüklerin yapıldığını hatırlatarak seçimden her defasında galip çıktığını anlatan İmamoğlu, “Memleket tam da bugün yani 31 Mart'ı 1 Nisan'a bağladığı gece yapılan hukuksuzluklara 2019’da dur dedi. Maçta hile yapmaya kalktılar. Milletimiz onlara büyük bir tokat attı. Yani bize kaybedenler kulübü diyorlardı. Artık kazananlar kulübüyüz biz milletçe kazanacağız. O işi biz 2019’da bitirdik. Zaten onun için dört yıldır İstanbul'da varsa yoksa İmamoğlu. Başka bir iş dedikleri yok. Akıllarını başlarından milletçe aldık almaya devam edeceğiz. O günün, o güzel ruhunu ve duygusunu yaşamaya devam. Nasıl yapacağız? Her şey çok güzel olacak” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN