İmamoğlu oyunu kullandı: Sabah İstanbulumuzun çok güzel bir güne uyanmasını dilerim

İmamoğlu oyunu kullandı: Sabah İstanbulumuzun çok güzel bir güne uyanmasını dilerim

Türkiye yerel seçimler için sandık başında. Siyasi parti liderleri ve belediye başkan adayları oylarını kullanıyor. İBB Başkanı ve adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki okulda oyunu kullandı. İmamoğlu, “Umarım karşılıklı 16 milyon insanımızla bu seçimde çıkan sonuçla helalleşiriz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve oy kullanma yeterliliğine sahip çocukları Semih ve Mehmet Selim ile birlikte Beylikdüzü'nde bulunan Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. İmamoğlu ve ailesi, vatandaşların yoğun sevgi gösterisi arasında oy kullanma işlemi için okula geldi.

'BENİM İÇİN DUYGUSAL BİRGÜN'

Oy kullanma işlemi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "Bugün tabii biraz benim için duygusal birgün. Çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı, vatandaşımızın oyuyla en güzel yorumlanabilir. Umarım halkımız, vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz bu helalleşme duygusunu bana yaşatır" ifadelerini kullandı.

1kapak-002.jpg

İlk kez oy kullanan oğlu Semih ile ilgili soruları yanıtlayan İmamoğlu, "Biraz heyecanlıydı. Sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz. Ondan heyecanlıydı" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

'ÇOK GÜZEL BİR BAHAR SABAHINA UYANMASINI DİLERİM'

İmamoğlu, seçim sürecinin sorunsuz geçmesini dilediğini belirterek, "Türkiye'mizin her yerinde İstanbul'da yerel seçim yaşıyoruz. Ramazan ayındayız. Dilerim ve isterim ki bugün Ramazan ayının o bütün güzel duygularının yaşandığı ve hem oy kullanma esnasında hem sonrasında hiçbir sorunun, hiçbir sıkıntının olmadığı, sandık iradesinin kimsenin hakkına sıkıntı gelmeden sonuç neyse, vatandaşımız kime oy kullanmışsa onun en doğru şekliyle sonucun ilanıyla göreve başlamasının, ülkemiz demokrasisi, ülkemizin birlik ve beraberliği açısından çok önemlidir" dedi.

Seçim sonuçlarının adaletli bir şekilde ilan edilmesini umduğunu ifade eden İmamoğlu, "Yarın sabah Türkiye'nin, İstanbul'umuzun çok güzel bir bahar sabahına uyanmasını dilerim" diyerek umutlu bir mesaj verdi. Seçim sürecini CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan takip edeceğini de ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN