İmamoğlu'ndan Akşener sorusuna cevap: O defteri kapattım

İmamoğlu'ndan Akşener sorusuna cevap: O defteri kapattım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Akşener'in 'korkak' açıklamasına bir kez daha yanıt verdi. İmamoğlu, "Eski dosttan düşman olmaz" şeklinde konuşurken, Dün ben söyleyeceğimi söyledim. Dünkü konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle, ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Şu anda ifade edeceğim başka bir şey yok. Çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüz. Bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ataköy- İkitelli Metro Hattı”ndaki ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

İmamoğlu, bu etkinliğin ardından basın mensuplarının sorunlarını yanıtladı. Gazeteciler, öncelikle İmamoğlu'na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "korkaklıkla" suçlamasına verdiği “Korkaklıkla suçlanmak ağrıma gidiyor” açıklaması hatırlatıldı. Kendisinin de suçlamaya ilişkin görüşleri sorulan İmamoğlu, şunları söyledi:

8348842.jpg

'ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLMAZ'

"Dün ben söyleyeceğimi söyledim. Dünkü konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle, ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Şu anda ifade edeceğim başka bir şey yok. Çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüz. ‘Eski dost düşman olmaz.’ Bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen. Onun dışında küçük küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum. Geçmişe hiç dönmeye vaktimiz yok. Geleceğe bakıyoruz.

8348841.jpg

'BEN DE MANSUR BEY DE GELECEĞE ODAKLANDIK'

Geleceğe dönük şu anda 16 milyon İstanbullu, hatta bütün ülke bizim yaptığımız işlere ve başarılarımıza odaklanmış durumda. Çünkü biz Türkiye'nin geleceğinin imza altına alındığı, tariflendiği şehirlerde yöneticileriz. Ben de Mansur Bey de hepimiz artık geleceğe odaklanmış bir biçimde yolumuza devam ediyoruz. Şu anda sizi Ataköy-İkitelli metromuzun test sürüşünde misafir ediyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN