İmamoğlu'ndan Elazığ ve Tunceli'ye ziyaret

İmamoğlu'ndan Elazığ ve Tunceli'ye ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ ve Tunceli'ye ziyaret gerçekleştirecek. Elazığ'da temel atma törenine katılacak olan İmamoğlu, Tunceli'de ise cemevlerini ziyaret ederek ve esnaf ziyaretinde bulunacak.

CHP'de 'değişim' isteyenlerden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7 Ağustos'ta kent gezilerine çıkıyor. Elazığ depremi sonrası söz verdiği ve yapımı hızla devam eden Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu'nda incelemelerde bulunmak üzere 7 Ağustos Pazartesi günü Elazığ'a gidecek. İmamoğlu daha sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'ye gidecek.

İmamoğlu Tunceli’de cemevlerini ziyaret edecek. Daha sonra Munzur Gözeleri’ne gidecek, ardından esnafı ziyaret edecek.

İMAMOĞLU'NDAN YEREL SEÇİM MESAJI

CHP'de 'değişim' tartışmaları devam ederken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün yerel seçimler ile ilgili mesaj vermişti.

Çatalca'da düzenlenen fide dağıtım töreninde konuşan İmamoğlu, Bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul'un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN