İmamoğlu'ndan Erdoğan sergisine ziyaret

İmamoğlu'ndan Erdoğan sergisine ziyaret

İBB Başkanı İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul'da gerçekleştirilen dijital sergilerden biri olan 'Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisi'ni ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilşek İmamoğlu, İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul'un farklı noktalarında kurulan dijital sergi alanlarını ziyaret etti. Bu ziyaretlerden biri, Üsküdar Meydanı'nda bulunan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın özel sergisinin sergilendiği alandı.

66.png

Sözcü'de yer alan habere göre; İmamoğlu, sergi alanını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarı döneminde gerçekleştirilen çalışmaları dijital ekranlardan takip etti. Sergide yer alan görsellerde, Erdoğan'ın geçmiş konuşmaları ve hükümetin icraatlarına dair bilgiler sunuluyor.

'MEMLEKET İÇİN YAPILAN HER İŞ BİZİM İŞİMİZ'

İmamoğlu'nun sergiyi ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda, "Memleket için yapılan her iş bizim işimiz. Öyle bakarız, öyle bakıyoruz yani. Kimsenin şahsi meselesi değil" dediği belirtildi. Bu açıklamalar, İmamoğlu'nun siyasi görüşüne rağmen, ülkenin ve şehrin her türlü gelişimine ve projelerine destek verdiğini gösteriyor.

SERGİDE NELER VAR?

Sergide, "Huzurun Yüzyılı", "Ulaştırmanın Yüzyılı", "Eğitimin Yüzyılı", "Üretimin Yüzyılı", "Gücün Yüzyılı", "Savunmanın Yüzyılı", "Bilimin Yüzyılı", "Enerjinin Yüzyılı", "Şefkatin Yüzyılı", "Sağlığın Yüzyılı" gibi konuların yanı sıra "Togg Kilometre Taşları" ve "Maziden Atiye" başlıklı gösterimlerin olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN