İmamoğlu'ndan Erdoğan'a gönderme: Temelimiz gerçek, beton da gerçek...

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a gönderme: Temelimiz gerçek, beton da gerçek...

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma törenine katılan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunarak, "Temelimiz gerçek, beton da gerçek... Sizi aldatacak aklın içinde bulunduğu mekanizmaya asla güvenmeyin" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından kentsel dönüşüme hız verilmesi gerektiğini belirten İmamoğlu, iktidarın bu konuda yetersiz olduğunu dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay’da atılan hastane temeline de gönderme yapan İmamoğlu, törende açıklamalarda bulundu.

‘ERDOĞAN'IN ATTIĞI TEMELE GÖNDERME’

‘13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sizlere selamlarını, sevgilerini ve saygılarını getirdim’ sözleriyle konuşmasına başlayan İmamoğlu, "Ranta dayalı yönetim anlayışı, depremin hazırlık konusundaki en büyük engel olduğunu bilmek lazım. Ne yazık ki 20 yıllık sürede bu hükümet bunu kanıtladı. Öncelikleri rant oldu" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunan İmamoğlu, "Temelimiz gerçek, beton da gerçek... Demirler burada sapasağlam duracak. Sizi aldatacak aklın içinde bulunduğu mekanizmaya asla güvenmeyin. Ya kerhendi, şöyleydi, böyleydi... Küçük detaylarda saklıdır insanların kişiliği, metodu, yöntemi... Biz işimizi ciddiye alıyoruz" dedi.

ERKAN BAŞ’I HEDEF ALAN DESTİCİ'YE TEPKİ

İmamoğlu ayrıca Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ı etnik kökeni üzerinden hedef alan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'ye tepki gösterdi. İmamoğlu, "Boşnak kardeşlerime laf eden aklı da buradan kınıyorum. Sadece Boşnak kardeşlerimden değil, bütün milletimizden özür dilemeli. Bizim bir vatandaşımıza bile hakaret ederek siyaset yapılamaz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN