İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraf gündem oldu: İstanbul'a bu kötülüğü yapmayın!

İmamoğlu'nun paylaştığı fotoğraf gündem oldu: İstanbul'a bu kötülüğü yapmayın!

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa "Bu fotoğrafı İSKİ ekiplerimiz Silivri'de çekti. Bazı işgüzarlar beton mikserlerinin temizliğini yapıyor, çimentolu suları yağmur suyu kanallarına bırakıyor, sonra beton donuyor, kanal tıkanıyor, evleri ve işyerlerini su basıyor" notunu düşerek "Yapmayın" uyarısında bulundu. İmamoğlu'nun paylaşımı kısa sürede gündem olurken İBB Başkanı'nın tepkisine de sosyal medya kullanıcılarından destek geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) İstanbul için sağanak yağış beklendiğini açıklayıp sel ve taşkına karşı uyarılarda bulunmasının ardından İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekiplerinin Silivri'de çalışırken çektikleri fotoğraf dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşarak çimentolu suları, yağmur suyu kanallarına bırakan kişilerin olduğunu söyledi ve "işgüzarlar" yorumunu yaptı.

Fotoğraf kısa sürede sosyal medya gündemine girerken, vahim manzaraya tepki yağdı. Kullanıcılar, İmamoğlu'na hak vererek durumun birçok kişinin zararına olacak sonuçlara sebebiyet verecek sakıncada olduğu vurgulandı.

2-002.jpg

'Binaları su basıyor, bunu yapmayın'

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bu fotoğrafı İSKİ ekiplerimiz Silivri'de çekti. Bazı işgüzarlar beton mikserlerinin temizliğini yapıyor, çimentolu suları yağmur suyu kanallarına bırakıyor, sonra beton donuyor, kanal tıkanıyor, evleri ve işyerlerini su basıyor. YAPMAYIN!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN