İnce'nin o sözleri viral oldu: Asla aday olmam

Memleket Partisi lideri İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığını duyurdu ve 100 bin imza toplamaya başladı. Sosyal medyada çok konuşulan isimlerden olan İnce'nin eski konuşmaları ise son dönemlerde gündemden düşmüyor. İnce'nin daha önce Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday olarak asla çıkmayacağına dair ifadeleri sosyal medyada viral oldu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olup seçimi kaybetmesinin ardından partisinden ayrılan Muharrem İnce, Memleket Partisi'ni kurdu. Memleket Partisi Genel Başkanı olan İnce, 14 Mayıs'taki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olduğunu duyurdu ve 100 bin imza toplamaya başladı. 91 bin 831 imzaya ulaşan İnce'nin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olması sosyal medyanın gündeminde.

Öte yandan İnce'nin geçmişteki açıklamaları da sosyal medyanın en fazla konuşulan konularından oldu. Son zamanlarda ise İnce'nin "Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapmam. Asla karşısında aday olmam" sözleri gündemde.

İnce söz konuşu açıklamalarında şunları söylemişti:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapamam, asla karşısına aday olmam. Asla. Ben vefalı bir insanımdır. Kendisiyle böyle bir yarışa asla girmem. Karşı karşıya gelmem kendisiyle. Çünkü bir insanın, bir faninin kolay kolay yapamayacağı bir şey yaptı. Ben vefasız bir insan değilim. Bana bunu yapan birinin karşısına geçmem."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN