IŞİD üyesi sahte kimlikle Akkuyu Santrali'nde yakalandı

IŞİD üyesi sahte kimlikle Akkuyu Santrali'nde yakalandı

Mersin'de hakkında acil yakalama mesajı bulunan Rus uyruklu IŞİD üyesinin sahte kimlikle Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde çalıştığı tespit edildi. Polisin düzenlediği operasyonda yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'de terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Mersin polisi, terör örgütü IŞİD’le ilgili operasyonda acil yakalama mesajıyla (difüzyon) aranan Rus uyruklu şüpheliyi Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde sahte kimlikle yakalayarak tutuklanmasını sağladı.

sdgsdgdg

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri terör örgütü IŞİD’in faaliyetlerinin tespiti, deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik çalışma yaptı.

Açıklamada, "Hakkında difüzyon bulunan yabancı uyruklu U.A'nın Gülnar ilçesi Akkuyu Nükleer Güç Santralinde çalıştığı ve yabancı uyruklu R.K. adına tanzim edilen sahte kimlik bilgilerini kullandığı tespit edilmiştir. Bunun üzerine yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." ifadesine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN