İŞKUR personel alımı yapacağını açıkladı! 18 yaş üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nde iş fırsatı: Başvurular açıldı

İŞKUR personel alımı yapacağını açıkladı! 18 yaş üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nde iş fırsatı: Başvurular açıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü için personel alımları başladı. İŞKUR aracılığıyla paylaşılan personel alım ilanlarına göre 18 yaşını dolduran herkes başvuru yapabilecek. Başvuru ilanlarıyla birlikte detaylar ve şartlar da paylaşıldı. Adaylardan KPSS puan şartı talep edilmeyeceği de belirtiliyor. Peki başvuru için gerekli şartlar neler? İşte tüm detaylar...

İŞKUR PERSONEL ALIM İLANI

Son yıllarda en çok araştırılan konulardan birisi olan personel alımlarına yenileri eklendi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bünyesine personel alımları yapılıyor. Bünyesinde yer alan alanlara yeni personel alımı ile birlikte iş imkânı arayanların fırsat ayağına geldi

İŞKUR üzerinden paylaşılan ilan ile birlikte EGM bünyesine, 18 yaşından büyük olan en az ilkokul mezunu personel alımları yapılacağı ifade edildi. Ayriyeten personel alımları kapsamında adaylardan KPSS şartı talep edilmeyeceği bilgisi de veriliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan alımlarının yapılacağı il olarak ise Tekirdağ açıklandı. Tekirdağ Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine "Polis evi şube müdürlüğü) 4 garson (servis elemanı) alımı yapılıyor.

iskur-tjv5-cover-jpg.webp

EGM ALIMLARI İÇİN ŞARTLAR

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak olan personel alımlarına dair şartlar paylaşıldı. Gerekli olan şartları yerine getiren adaylar başvuruda bulunabilecek. Başvuru için adaylardan herhangi bir KPSS puan türü şartı aranmıyor. İşte başvuru için gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine katılmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması aranan temel şartlar arasındadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.
  • Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ya da emekli aylığı almıyor olması aranan şartlar arasındadır.
  • İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine katılmak isteyen adayların en az İlköğretim mezunu olması ve görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmaması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN