İŞKUR'un KPSS şartsız alımları başlıyor! Kaymakamlık ve müdürlüklere ilanlar açıldı: Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Manisa..

İŞKUR'un KPSS şartsız alımları başlıyor! Kaymakamlık ve müdürlüklere ilanlar açıldı: Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Manisa..

İş arayanlara müjde! İŞKUR’un KPSS şartsız alımları başlıyor! Yeni ilanlar yayınlandı! Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında işçi alımı yapılacak. O illerde başvurular açıldı. Kaymakamlık ve müdürlüklere ilanlar açıldı! Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Manisa, Giresun...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), son dakika açıklamasıyla Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan işe alım duyurularında, TYP işçi alımlarının kaymakamlıklar ve okullar tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Peki, TYP başvuruları nasıl yapılacak ve hangi illerden başvuru yapılabilecek?

İŞÇİ ALIMLARI HANGİ İLLERDE OLACAK?

TYP işçi alımları, Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Karaman, Bayburt, Bitlis, Manisa ve Giresun illerinde gerçekleştirilecek. Diğer iller için ise işçi alımı ilanlarının önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor.

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 3

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 4

Kaymakamlık ve okullara 585 işçi alımı yapılacak! KPSS şartı yok - Resim : 5

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

TYP personel alımı başvuruları internet üzerinden yapılmaya başlandı. Başvuru yapacak olan vatandaşlar, İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN