İspanyol arama-kurtarma ekibi 'Biz sadece onların umutlarıyız' diyerek paylaştı: Asıl kahraman onlar

İspanyol arama-kurtarma ekibi 'Biz sadece onların umutlarıyız' diyerek paylaştı: Asıl kahraman onlar

10 ili derinden sarsan depremlerin ardında Türkiye'ye birçok ülke, yardım ve arama-kurtarma ekipleri yolladı. Bunlardan biri de İspanya olurken, İspanyol ekip, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. İspanyol ekip, kendilerine depremzeler tarafından verilen etli ekmekleri paylaşarak, "Asıl kahraman onlar" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında görev alan İspanyol ekip, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

İspanyol arama-kurtarma ekibi Bomberos Gırecan'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Türk milletinin depremde gösterdiği dayanışma vurgulandı.

Kurtarma ekibi, Twitter hesabından paylaştığı pide fotoğraflı paylaşıma düştüğü notta bu dayanışmaya dikkati çekti.

Paylaşımda, "(Etli ekmek) Bu gıda maddelerini vermek için bizleri yolda durdurdular. Kahvaltı ve tatlılar için para ödememize izin vermiyorlar. Buradaki bütün insanlar kurtarma ekipleriyle birlikte çalışıyor. Unutmayın, asıl kahramanlar onlar. Biz sadece onların umuduyuz" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN