İsrail savaş uçakları Gazze'de evi bombaladı! Onlarca sivil hayatını kaybetti

İsrail savaş uçakları Gazze'de evi bombaladı! Onlarca sivil hayatını kaybetti

İsrail, Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. İsrail savaş uçakları bugün Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir evi bombaladı. 27 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana bombaladığı Gazze'de hayatını kaybeden sivillerin sayısı her geçen gün artıyor. Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail savaş uçakları Nusayrat Mülteci Kampı'nda içinde yerlerinden edilmiş sivillerin olduğu bir eve bomba yağdırdı. Saldırıda 27 Filistinli hayatını kaybetti.

dddddd.jpg

Haberde, İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin doğusundaki Ed-Durc Mahallesi'ndeki Sidra bölgesine de eş zamanlı hava saldırısı düzenlediği Gazze şehrinin kuzeyi ve diğer bölgelerinin de topçu atışıyla bombalandığı açıklandı.

Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 31 bin 819'a, yaralı sayısının da 73 bin 934'e çıktı.

Öte yandan, İsrail Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine de dün "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattı. Refah'a dünkü saldırıda 14 sivil hayatını kaybetti. İsrail ordusu, Gazze'ye 165 gündür düzenlediği saldırıların yanı sıra yardımların ulaşmasını da engelleyerek insanları kıtlığa sürüklemeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN