İsrail'i protesto etmek için Uludağ’dan atlayış yapıp, Filistin bayrağı açtılar

İsrail'i protesto etmek için Uludağ’dan atlayış yapıp, Filistin bayrağı açtılar

Uludağ’dan yamaç paraşütü ile atlayan iki dağcı, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısını Türk ve Filistin Bayrağı açarak protesto etti.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırısı tepki toplamaya devam ediyor. Türkiye'den de İsrail'e tepkiler dinmiyor. İsrail'in insanlık dışı saldırılarını Bursa'da protesto eden iki paraşütçü Filistin ve Türk Bayrağı açtı.

Uludağ’ın eteklerindeki tarihi Zeyniler Köyü’nün paraşüt pistinden havalanan İbrahim Dinçer ve oğlu Kerem Dinçer Kudüs ve Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek için bir böyle bir etkinliğe imza attıklarını ifade etti. 

filistin.jpg

Paraşütçü İbrahim Dinçer “Tüm Filistinli kardeşlerimizin ve İslam aleminin Ramazan ayı mübarek olsun. Kudüs GÜnü İslamın diriliş günüdür. Kudüs tüm dünya Müslümanlarının iman meselesidir. Her şartta ve zeminde Kudüs mücadelemiz devam edecektir. Bursa semalarından Kudüs’e; direnişe binlerce kez selam olsun" diye konuştu.

Uludağ’dan atlayan ve bayrak açan paraşütçüler daha sonra Yıldırım ilçesine iniş yaptılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN