İşsizlik canına tak edenlere İŞKUR yetişti! Güvenlik görevlisi, temizlikçi, sekreter... Ay sonuna kadar işsiz kimse kalmayacak

İşsizlik canına tak edenlere İŞKUR yetişti! Güvenlik görevlisi, temizlikçi, sekreter... Ay sonuna kadar işsiz kimse kalmayacak

Kara kara iş arayanlara sevindiren açıklama İŞKUR'dan geldi. Güvenlik görevlisinden temizlikçiye kadar pek çok farklı iş kolunda alım yapılacak. Eylül bitmeden herkes işbaşı yapıyor. İşte personel başvuru detayları…

Güncel iş ilanlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam eden İŞKUR, 18-45 yaş aralığında personel alımı yapılacağını duyurdu. Hasta danışmanım, hasta kayıt görevlisi, temizlik görevlisi gibi pek çok farklı alanda alım yapılacağı bildirildi. Güncel ilanlara başvuruda bulunacak vatandaşlar için başvuru detayları da açıklandı. Başvurular Eylül ayı sonuna kadar devam edecek. İşte personel başvuru detayları…

İŞKUR PERSONEL ALIMI YAPACAK

11 Eylül 2023 tarihinde başlayan personel alımlarının 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. En al 18.900 TL maaş ile çalışacak güvenlik, temizlik, büro personeli ve sekreter alımı yapılacağı aktarıldı. Eylül ayı boyunca hastanelerde istihdam edilecek personel alımları İŞKUR üzerinden yapılacak. Farklı şehirlerde ve farklı unvanlarda yapılacak alımlarda binlerce vatandaş iş sahibi olacak. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları için gerekli olan şartlar şu şekildedir:

  • En az Lise mezunu olması,
  • Hastane programlarını kullanabilmesi,
  • Temel düzeyde bilgisayar bilgisine sahip olması,
  • Herhangi bir sağlık problemi bulunmaması,
  • 18-45 yaş arasında olması,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmesi,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması şartlarının sağlanması isteniyor.

hasta-danismani-1.jpg

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Hastane bünyesinde İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları için kadrolarda belli oldu. Sağlık kuruluşlarında çalışmak isteyen vatandaşların başvuruda bulunacağı kadrolar şu şekildedir:


Hasta Danışmanı: Hastaların karşılandırılmasından yönlendirilmesine kadar geçen süreyi takip eden sorularını yanıtlayan görevliye hasta danışmanı denir.

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi: Hastaneye gelen ve kliniklere başvuruda bulunan vatandaşların kayıt işlemine yardımcı olan ve gerekli bilgileri toplayan kişiye hasta kayıt görevlisi denir.

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi: Hastane ya da sağlık kuruluşlarındaki hastaların karşılanmasını ve doğru bölümlere yönlendirilmesini sağlayan kişiye hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi denir.

Hasta Bakımı Teknisyeni: Hastaların bakım ve tedavi sürecindeki tıbbi cihazları kullanma yetkisi bulunan ve hastalara destek olan teknik personele hasta bakım teknisyeni denir.

saglik-personel-alimi.jpg

Hastane Hizmetlisi: Hastane içerisindeki görevlerin yerine getirilmesini sağlayan ve genellikle temizlik, taşıma veya genel hizmetlerle ilgilenen kişidir.

Hastane Temizlik Görevlisi: Sağlık kuruluşlarındaki temizlik işlerini üstlenen ve sterilizasyondan sorumlu olan kişiye hasta temizlik görevlisi denir.

Klinik Destek Elemanı: Kliniklerde doktor ve hemşireleri işlemlerini kolaylaştırmak için yardımcı olan ve çeşitli klinik işlemlerini gerçekleştiren sağlık personeline klinik destek elemanı denir.

EYLÜL AYINDA YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları için araştırmalar devam ediyor. Belirtilen başvuru şartlarını sağlayan adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3111 adresi üzerinden ilanlara başvuruda bulunabileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN