İstanbul Anadolu Adliyesi’nde asma tavan çöktü

İstanbul Anadolu Adliyesi’nde asma tavan çöktü

İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyük adliyesi olan Anadolu Adliyesi'nde, dün gece asma tavan çöktü. Avukatlar daha önceden su sızdırdığını belirttiği tavanın çöktüğü esnada, olay yerinde kimsenin bulunmaması felaketi önledi.

Dünyanın en büyük adliyesi unvanına sahip olan İstanbul Anadolu Adliyesi’nde, dün gece sulh ceza mahkemelerinin olduğu B Blok 1. kattaki asma tavan çöktü. Olayın gece yarısı olmasından dolayı yaralanan olmadı.

Avukatlar tarafından daha önceden su sızdırdığı belirtilen tavanın çökmesi sırasında, olay yerinde kimsenin bulunmaması, daha kötü sonuçların ortaya çıkmasının önüne geçti.

Öte yandan, geçen yıl da aynı blokta zemin katta çatlaklar meydana gelmişti.

Bazı avukatlar da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgi şu paylaşımları yaptı:

"Sorumlular hakkında işlem yapılmalı”

"Anadolu Adliyesi'nin B Blok 1. katındaki asma tavanda gece bir çökme yaşandığını öğrendik. Yerinde görmek için adliyeye geldik. Olaydan kimse zarar görmemiştir. Ancak, böyle bir riskin bir daha yaşanmaması için olay acilen incelenmeli, sorumlular hakkında işlem yapılmalıdır."

"Bunda bile sınıfta kaldık”

"İstanbul Anadolu Adliyesi Sulh Cezaların olduğu B Blok 3. kat çatısı uzun süredir akıyordu. Sonunda çökmüş. Muhteşem mimari, dünyanın en büyük adliyesi :) Bunda bile sınıfta kaldık... Olay dün gece mesai sonrası olmuş o sebep zarar gören yok. Koridordaki su borularının da patlamasıyla çoğu alanı su basmış. Ama kalemler odalar biraz sudan nasip almış."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN