İstanbul için alarm verildi! Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’nda yaşayanlar dikkat… Sabah saatlerinde başlayacak

İstanbul için alarm verildi! Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’nda yaşayanlar dikkat… Sabah saatlerinde başlayacak

Meteorolojik kaynaklar İstanbul için resmen alarm verdi! Özellikle de Avrupa ve Anadolu Yakası için uyarılar geçildi. Sabah saatlerinde başlayacak… Evden çıkmadan tedbirinizi almanızda fayda var. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bu yıl oldukça sıcak bir yaz mevsimi geçirdik. İlk olarak El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Özellikle de temmuz ve ağustos aylarında bazı illerimizde sıcaklık rekorları kırıldı. Bu durum bir yandan kuraklığa neden olurken barajlarımızı kuruma noktasına geldi. Dolayısıyla milyonlarca insan dört gözle yağışları beklemeye başladı. Meteorolojik kaynaklar ise yağışlar için sonunda müjdeli haberi verdi.

4-004.jpg

SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

Sosyal medya hesabından hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan “HavaCity” sayfası İstanbul için uyarı geçti. Sabah saatlerinde özellikle de Avrupa ve Anadolu yakası için yağış uyarısı yaptı. Sayfa, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yarın sabah 06:00-08:00 saatleri arası Avrupa yakası, 08:00-10:00 saatleri arası Boğaz hattı ve Anadolu yakası için radarda yüksek ekolu yağış değerleri görebiliriz. Yoğunluğun yüksek olduğu yerler için şimşek aktivitesi de mümkün görünüyor...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN