İstanbul için kritik tahmin: 58 saat boyunca sürecek!

İstanbul için kritik tahmin: 58 saat boyunca sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güne yağışlı hava ile başlayan İstanbul için son tahminleri paylaştı. Hava sıcaklıkların 10 dereceye kadar düştüğü megakentte yağışlar 58 saat boyunca devam edecek. Yağmur bulutlarının gökyüzünü kapladığı İstanbul'da hafta sonuna doğru sıcaklıkların yeniden artması bekleniyor.

İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı artmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, (MGM) yağışlı havanın esir aldığı İstanbul için son hava durumu tahminlerini açıkladı. Kentte nisan ayının ortasına kadar havanların yağmurlu geçeceği öğrenildi. Hava sıcaklıkların ise haftanın son iki günü 19 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

58 SAAT BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

Bugün itibariyle yağışlı havanın etkisi altına giren İstanbul'da 58 saat boyunca yağmur bekleniyor. Hava forum tarafından yapılan paylaşımda 58 saat boyunca sürecek yağışların saat 12.30 itibariyle ilk 5 saatinin geride bırakıldığı belirtilirken, söz konusu yağışların verimliliğe etkisinin altı çizildi.

YAĞIŞLAR STANBUL'U NE ZAMAN TERK EDECEK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre ise yağışların 12 Nisan Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtilirken, 10 dereceye kadar düşen sıcaklıkların perşembe günü itibariyle yeniden yükseleceği öğrenildi.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

ist.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN