Arka Sokaklar yeni bölüm tarihi belli oldu! 5 ay sonra sevindiren haber

Arka Sokaklar yeni bölüm tarihi belli oldu! 5 ay sonra sevindiren haber

2022 Kasım ayından beri yeni bölümleri yayınlanmayan 'Arka Sokaklar' dizisinin akıbeti belli oldu. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun yer aldığı fenomen dizi için hayranlarını sevindirecek haber Kanal D'den geldi. Peki, Arka Sokaklar bitti mi? Arka Sokaklar son bölüm ne oldu? İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm tarihi...

2006 yılından beri Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Arka Sokaklar' dizisi, 8 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan 638. bölümden sonra çekimlere ara verdi.

Dizi akıbetine dair resmi bir açıklama yapılmazken, oyuncu Zafer Ergin ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiği ileri sürüldü.

arka-sokaklar-final.jpeg

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN 2023?

Kanal D, fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar'ı eylül ayında yeniden seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümleri için hazırlıklara başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türker İnanoğlu dizinin yayın haklarını Kanal D İç Yapımlar'a devretme kararı aldı. Prensipte anlaşan taraflar arasında imzalar da yakında atılacak.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI KİMLER 2023?

Çekimleri yaz aylarında başlayacak dizinin kemik kadrosu Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu projeye devam edecek.

arka-sokaklar-bitti-mi.jpeg

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZET

Ekip, başarılı bir operasyonla Kadem'i cezaevine yolluyor!

Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem'in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya ile bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır.

Yoksunluk krizi geçiren Mete, Tahir tarafından zorlu bir seçime maruz bırakılır. Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Ayşe, şiddet gören ablasına yardım etmek ister ama bu durum Ayşe’nin başına çok büyük işler açacaktır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN