Merve Boluğur boşuna delirmemiş! Aldatmayı normalleştiren Murat Dalkılıç'a büyük tepki

Merve Boluğur boşuna delirmemiş! Aldatmayı normalleştiren Murat Dalkılıç'a büyük tepki

Murat Dalkılıç, katıldığı bir programda Danla Bilic'in, "Erkekler neden aldatıyor?" sorusuna tepki çeken bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcının yanıtı üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı, "Merve Boluğur boşuna delirmemiş" yorumunu yaptı. İşte, Murat Dalkılıç'ın eleştiri yağmuruna tutulan 'aldatma' sözleri...

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Youtube kanalında yayınladığı yeni formatlı videolarında, ünlü isimleri ağırlıyor ve birlikte yemek yaparken magazin gündemini değerlendiriyor.

Danla Bilic'in geçen haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü fenomen Dalkılıç'a, "Bizi neden aldatıyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

murat-dalkilic-aldatma-sozleri-001.jpeg
Murat Dalkılıç ve Danla Bilic

MURAT DALKILIÇ'IN 'ALDATMA' SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı bu soru üzerine, "Ben aldatmayı yalan söylemek olarak düşünüyorum. Dürüst olan insanlar bence aldatmış sayılmıyor. Çünkü yalan söylemiyor. Aldatmak değil yani. Aldatılmış bir şey yok. Baya söylüyor yani" diye yanıt verdi.

"MERVE BOLUĞUR BOŞUNA DELİRMEMİŞ"

Murat Dalkılıç'ın bu sözleri sosyal medyada tepki çekti. Şarkıcının eski eşi Merve Boluğur'u hatırlatan İzleyiciler, "Merve Boluğur boşuna delirmemiş", "Murat Dalkılıç ve türevlerinden koşarak uzaklaşın", "Aldatmak övünülecek, normalleştirilecek bir şey değil", "Aldatmayı da artık modernlik olarak göstermeyin ya" eleştirilinde bulundu.

merve-bolugur-murat-dalkilic-ne-zaman-evlendi-ve-bosandi.jpg
Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, 2015-2017 yılları arasında evli kaldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN