İstanbul istedi İmamoğlu yaptı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı: Fiyatları sudan ucuz

İstanbul istedi İmamoğlu yaptı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı: Fiyatları sudan ucuz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Bu doğrultuda devam edilen çalışmalar kapsamında İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı. İşte detaylar…

ESMAGÜL KOÇAK

İstanbullulara kentin kalabalığından uzaklaşarak rahat bir nefes almalarını sağlayacak, güzel vakit geçirebilecekleri yerler kazandırmayı amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin en güzel yerlerini sosyal tesise dönüştürmeye devam ediyor.

pembe-kosk-sosyal-tesisi-2.jpg

Sosyal tesisler ile hem kaliteli hem de ekonomik hizmet sunmayı amaçlayan İBB, şimdi de İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Emirgan Korusu’ndaki Pembe Köşk’ü ekonomik ve kaliteli hizmet veren bir sosyal tesis olarak halkın hizmetine açtı.

pembe-kosk-sosyal-tesisi-1.jpg

180 KİŞİLİK DEV TESİS AÇILDI

İstanbullunun kentin kalabalığından kaçarak, doğayla iç içe vakit geçirerek güzel havanın tadını çıkarabileceği tesis içeride 80, dışarıda ise 100 kişi olacak şekilde toplam 180 kişiyi ağırlayabilecek bir kapasiteye sahip.

6 odadan oluşan Pembe Köşk Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden vatandaşlar, içeride damak çatlatan lezzetteki yemeklerin tadına varırken, dışarıda yer alan kafede ise uygun fiyatlarla çay, kahve ve diğer çeşitli içecekleri yudumlayarak kuş cıvıltıları eşliğinde güzel havanın tadını çıkarma fırsatı buluyor.

pembe-kosk-sosyal-tesisi-3.jpg

Yeni açılan Pembe Köşk Sosyal Tesisi’ni ziyaret eden vatandaşlar da, bu kadar kıymetli tarihi bir yapıya sahip olan Köşk’ün hem ekonomik hem de kaliteli bir şekilde hizmetlerine açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN