İstanbul, İzmir, Balıkesir, Düzce, Ankara, Eskişehir, Afyon, Denizli, Konya... Hem kar hem yağmur 2 gün sonra geliyor

İstanbul, İzmir, Balıkesir, Düzce, Ankara, Eskişehir, Afyon, Denizli, Konya... Hem kar hem yağmur 2 gün sonra geliyor

İstanbul, Balıkesir, Düzce, Ankara, Eskişehir, Afyon, Denizli, Konya ve İzmir'de kar ve yağmur müjdesi!! Uzmanlar, bu kışın bol kar yağışlı olacağını söylemişti! İki gün sonra hem kar yağışı hem de yağmur başlıyor...

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde beklenen kar yağışı ve yağmurlar, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in paylaştığı meteorolojik verilere göre bir kez daha gündeme oturdu. "Ne zaman kar yağacak" soruları herkesin kafasında bir soru işareti olarak duruyor. Uzman isim Ökten, kar yağışının başlayacağı günü duyurdu.

2 GÜN SONRA KAR GELİYOR

11617016-1200x675.webp

Kütahya, Bursa, Eskişehir, Bolu ve Afyonkarahisar illerinde kar yağışı bekleniyor. Ökten, paylaştığı meteoroloji verilerinde Pazar günü kar yağışının başlaması tahmin ediliyor.

Öte yandan İstanbul, İzmir, Denizli, Balıkesir, Düzce ve Ankara'da ise yağmurların etkili olması bekleniyor. Ayrıca yüksek kesimlere karla karışık yağmur ve sulu kar yağması tahmin ediliyor.

ne-zaman-kar-yagacak1.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Pazar günü öğleden sonra Kütahya, Bursa, Eskişehir, Bolu ve Afyonkarahisar taraflarında karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Mavi; yağmur Açık Yeşil; Karla karışık yağmur Koyu Yeşil; Sulu kar Beyaz; kar..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN