İstanbul Valiliği saat vererek uyardı: Poyraz fırtınası geliyor

İstanbul Valiliği saat vererek uyardı: Poyraz fırtınası geliyor

Marmara’da bugün başlayacak poyraz fırtınasıyla rüzgar saatte 70 kilometre hıza ulaşacak. İstanbul Valiliği ve Meteoroloji, ulaşımda aksamalar ve kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

Marmara Bölgesi ve İstanbul, bugünden itibaren poyrazın etkisi altına giriyor. İstanbul Valiliği, öğle saatlerinden itibaren başlayacak kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı. Rüzgarın saatte 70 kilometreye varan hızlarla fırtına şeklinde eseceği tahmin edilirken, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Fırtınanın salı gecesi etkisini kaybetmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu hava ile birlikte Marmara’nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde sağanak yağışların görüleceğini bildirdi. Göller Yöresi, Uşak ve Afyonkarahisar’ın güneyi, Bolu, Kastamonu, Çankırı’nın batısı, Ankara ve Çorum’un kuzeyinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

77151b21-8f3e-4c45-8b60-67d8ee0fcfd7.png

İstanbul’da kuzeyli rüzgarların etkisiyle hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği, ancak hissedilen sıcaklığın daha düşük olacağı kaydedildi. Meteoroloji, ani su baskınları ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN