İstanbul Vezneciler Metrosu'nun 'minnağı' Patates, melek oldu

İstanbul Vezneciler Metrosu'nun 'minnağı' Patates, melek oldu

İstanbul Vezneciler Metro Durağı ile özdeşleşen Patates isimli kedi, geçtiğimiz hafta bir köpeğin saldırına uğramıştı. Bir bacağı ampute edilen Patates'ten üzücü haber geldi.

İstanbul Vezneciler Metro Durağı’ndaki halleri ile bilinen kedi ‘Patates‘, 19 Kasım'da bir Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğramıştı. Saldırı sonrası ağır yaralanan Patates'in bir bacağı ampute edilmişti.

Patates'ten kötü haber geldi. Patates, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ederken aniden gelişen solunum apnesi sonucu öldü.

ekran-goruntusu-2022-11-24-160000.png

Patates’in ölüm haberini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi (İÜHF) Hayvan Hakları Kulübü Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile bildirdi. Yapılan paylaşımda, "Seni çok seviyoruz ve hiç unutmayacağız Patates" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN