İstanbul’a bu kez yağmur sel değil başka bir uyarı yapıldı! Beyaz esaret için tarih ve saat verildi

İstanbul’a bu kez yağmur sel değil başka bir uyarı yapıldı! Beyaz esaret için tarih ve saat verildi

Türkiye genelinde hava durumuna ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken İstanbul için yeni bir uyarı geldi. Bu kez ne yağmur ne se ne de başka bir şey… Beyaz esaret için meteoroloji uzmanı tarih ve saat verdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Oldukça sıcak ve kurak geçen bir yaz döneminden sonra sonbahar aylarında tam olarak beklenen yağışlar görülmedi. Öte yandan kış mevsiminin de neredeyse sonuna yaklaşırken ülke genelinde bazı iller haricinde kar yağışı da görülmedi. Dolayısıyla milyonlarca vatandaşın gözü kar yağışına dikildi. Bu kapsamda sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir paylaşımla beyaz esaret için resmen tarih ve saat verdi.

3.jpg

“İSTANBUL’A GÜZEL BİR KAR BANDI VAR”

Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumuna ilişkin sık sık paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, 10 Ocak Çarşamba günü için İstanbul’da bir kar bandı olduğunu paylaştı. Öte yandan Yalova, Bursa ve Bandırma’nın da bu kardan etkileneceği detayını verdi.

Ökten paylaşımında tam olarak şu ifadelere yer verdi:

“Model, 10 Ocak Çarşamba günü için İstanbul'a güzel bir kar bandı verdi. Yalova, Bursa ve Bandırma da kardan etkileniyor. Değişime açık. Daha vade var...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN