İstanbul'da aklı olan sokağa çıkmaz! Meteoroloji'den 'Aniden bastıracak' uyarısı: Uzmanlar saat vererek uyardı

İstanbul'da aklı olan sokağa çıkmaz! Meteoroloji'den 'Aniden bastıracak' uyarısı: Uzmanlar saat vererek uyardı

Son dakika haberi... Mart ayında etkili olamayan yağışlar Nisan ayı ile birlikte etkisini göstermeye devam ediyor. Hafta başından bu yana etkili olan yağışlar için kritik uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. İstanbul'da aklı olan sokağa çıkmaz! O saat aralığında göz gözü görmeyecek. Fırtına geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat vererek uyardı. Sel felaketine karşın dikkatli olun.

Hafta başından bu yana etkili olan yağışlar etkisini giderek arttırmaya devam ediyor. Nisan ayı ile birlikte tüm yurdu etkisi altına alan sağanak yağışlar yerini kara bırakıyor. Vatandaşlar 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı yapıldı. İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Aniden bastıracak, göz gözü görmeyecek. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat vererek uyardı. Sakın dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bitlis, Gaziantep, Kilis, Siirt, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin Yağmur ve Sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

hghghhg-11.jpg

Yağışların; Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Manisa, Denizli, Uşak ve Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Adana'nın kuzeyi ve Hatay'ın batısının yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI 3-4 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

hgghghgh-10.jpg

Yağışların; Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Manisa, Denizli, Uşak ve Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Adana'nın kuzeyi ve Hatay'ın batısının yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ UZMAN UYARDI: KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR!

Hava durumu tahminleri ile vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunan Ökten, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da bu akşam iş çıkışı yağmur var. Zaten yoğun olan trafik, yağış ile birlikte çok yoğun olacak. Yola çıkışınızı buna göre ayarlamalısınız. Akşamdan yarın öğlene kadar devam edecek. Barajlara da katkısı olacak."

b1.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

6 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

7 NİSAN 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

8 NİSAN 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

9 NİSAN 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

10 NİSAN 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN