İstanbul’da bedava toplu taşıma! Tek şart aranıyor! İşte bedava toplu taşıma şartı…

İstanbul’da bedava toplu taşıma! Tek şart aranıyor! İşte bedava toplu taşıma şartı…

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara sevindiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ücretsiz toplu taşıma müjdesi verilirken kimlerin yararlanabileceği konusu da merak ediliyor. O şartı sağlayan ücretsiz seyahat ediyor. İşte bedava toplu taşıma şartı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarını kullanan milyonlarca vatandaşa ücretsiz kullanım hakkı için açıklama yaptı. İstanbulkart ile seyahat eden yolcular avantajlı bir ulaşım sağlamak için açıklamaları dikkatle takip ediyor. İBB tarafından yapılan açıklama ile birlikte o şartı sağlayan vatandaşlar ücretsiz bir şekilde seyahat edebileceği aktarıldı. İşte bedava toplu taşıma şartı…

ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLAYACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma kullanan vatandaşlar için İstanbulkart kampanyası başlattı. Yeni kampanya doğrultusunda birçok farklı avantaj sağlanırken ulaşımda daha kolay bir hal alacak. Yapılan açıklamada Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyen vatandaşların aynı gün içerisinde PD1 hattında otobüs hattını seyahat yapması durumunda fark ve ulaşım ücreti için nakit iade yapılacak. Kampanya kapsamında İspark ödemesi için 2 saat içerisinde PD1 hattının kullanılması ve İstanbulkarta yükleme yapılması gerekmektedir.

ispark-istanbulkart.jpg

Bunun yanı sıra abonman veya ücretsiz kullanılan kartlar için kampanya geçerli olmayacak. BELBİM tarafından yaşanabilecek sistem yoğunlukları ya da gecikmeler için hızlı bir çözüm getirileceği belirtilirken en fazla 2 ulaşım ödülü kazanabileceğinin de altı çizildi. Aynı gün içerisinde aynı kimlik numarasına kayıtlı İstanbul karta ödeme yapılacaktır. Kampanya 1 Mart - 1 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

istanbulkart-4.jpg

İSTANBULKART AVANTAJLARI

İstanbulkart kullanıcılarına pek çok farklı avantaj sunuluyor. Market alışverişlerinde nakit iade hakkı tanınırken İstanbulkart mobil ile ücretsiz para transferi özelliği kullanılarak kendi kartlarının arasında hem de başka kartlara para gönderim hakkı sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN