İstanbul'da çalışan annelere müjde! İBB kreşler için güzel haberi verdi: Darısı diğer illerin başına

İstanbul'da çalışan annelere müjde! İBB kreşler için güzel haberi verdi: Darısı diğer illerin başına

İstanbul’da çalışan annelere müjdeli haber geldi! Gözünüz arkada kalmayacak! İstanbul Büyükşehir Belediyesi kreşler için güzel haberi verdi. Haberi duyan İstanbul’a taşınmak isteyecek! Darısı diğer illerin başına...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çalışan annelerin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım atıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde başlatılan "Yuvamız İstanbul" projesi kapsamında, İBB çalışan annelerin işlerini rahatlıkla sürdürebilmeleri için kreş sayısını artırıyor.

8 YENİ KREŞ AÇILIYOR

whatsapp-image-2019-06-21-at-131613-b17e63f8e62273355203.jpeg

İBB tarafından yapılan duyuruya göre, Avrupa ve Anadolu yakasında toplamda 8 yeni kreş açılacak.

Avrupa Yakası'nda Bahçelievler Yenibosna Merkez, Bayrampaşa Yıldırım ve Beylikdüzü Yakuplu, Anadolu Yakası'nda ise Ataşehir Kayışdağı, Pendik Çamlık, Sultanbeyli Adil, Tuzla Aydınlı ve Ümraniye Aşağı Dudullu bölgelerinde yeni kreşler hizmete girecek.

EN ÇILGIN PROJE

f6nielbwmaadjfu.jpg

Bu projeyle ilgili bilgi veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bana sorarlar her zaman; ‘Aklınızda çılgın proje var mı’ diye. İstanbul adına, ekibimiz adına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 86 bin çalışanı ailesi adına en çılgın projemiz; Yuvamız İstanbul projesi” ifadelerini kullanarak kreşlerin önemine vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN