İstanbul'da kadın cinayeti: Annesini bıçaklayarak öldürdü

İstanbul'da kadın cinayeti: Annesini bıçaklayarak öldürdü

Bağcılar'da bir erkek, 74 yaşındaki annesini evinde bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine giden polis, saldırganı gözaltına alırken, şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Merkez Mahallesi 565 Sokak'ta bulunan 6 katlı binada, saat 17.30 sıralarında bir kadın cinayeti meydana geldi. İddiaya göre, M.T.G. (41) isimli erkek, annesi S.G.'yi (74) bıçakladı. Bu sırada M.T.G.'nin babası eve gelerek eşini bıçaklanmış görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri annesini bıçaklayan M.T.G.'yi gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise anne S.G.'nin evde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayın yaşandığı evde detaylı inceleme yaptı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından S.G.'nin cansız bedeni Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

'PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI'

Mahallede dükkan işleten Enver Doğanay, "Ben bakkal işletiyorum, bu arkadaş bana geliyordu. Ben tanıyorum psikolojik sorunları vardı. Nasıl oluyorsa annesiyle tartışıyor, sonra annesini bıçaklıyor. O sırada babası da odaya giriyor, bakıyor ki hanımı yerde. Koşarak markete geliyor, polisi arıyorlar" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN