İstanbul'da panik! Sünnet töreni sonrası 150 kişi hastanelik oldu

İstanbul'da panik! Sünnet töreni sonrası 150 kişi hastanelik oldu

Sultangazi’de bir sünnet töreninde ikram edilen tavuklu pilav yaklaşık 150 kişiyi zehirledi. Misafirler hastaneye kaldırılırken, aile tavukları temin ettikleri firmaya şikayette bulundu.

İstanbul Sultangazi’de bir sünnet töreninde ikram edilen tavuklu pilavı yiyen yaklaşık 150 kişi, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere başvurdu. Zehirlenen misafirler tedavilerinin ardından taburcu edilirken, ikramı hazırlayan aile tavukları temin ettikleri firmaya karşı şikayette bulundu.

Törene katılanlar, yemekten kısa süre sonra rahatsızlanarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Misafirlerden Vahitcan Karakaya, yaşanan durumu “Tüm ailemiz, akrabalarımız zehirlendi. Yaşlısı, genci, çocuğu herkes hastaneye gitti. Tavukçudan şikayetçiyiz” sözleriyle aktardı. Hüseyin Ilgaz ise, “Çocuklarıma serum takıldı, kusma ve mide bulantıları vardı. Yaklaşık 150 kişi zehirlendi, hepsi hastaneye başvurdu” dedi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN