İstanbul'da profesör evinde ölü bulundu

İstanbul'da profesör evinde ölü bulundu

İstanbul Şişli’de yalnız yaşayan Prof. Dr. Tahire Başerer, evinde ölü bulundu. Başerer’in cenazesi incelemenin ardından Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne götürüldü.

İstanbul Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Uzun süre haber alamayan avukatı, Prof. Dr. Tahire Başerer’in yaşadığı daireye gitti ancak kapının açılmaması üzerine durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kapı açıldığında, Başerer’in hareketsiz yattığı görüldü. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde profesörün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Prof. Dr. Tahire Başerer Kimdir?

1945 yılında Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğan Tahire Başerer, ilk ve ortaöğrenimini memleketinde tamamladı. Lise eğitimini İstanbul Kız Lisesi’nde gördükten sonra İstanbul Tıp Fakültesi’ni kazanarak 1969 yılında mezun oldu. 1974’te uzman, 1980’de doçent ve 1988’de profesör unvanını alarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde görev yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN