İstanbul'da yaşayan emekliler yaşadı! 10 bina pazar 9 bin lira kira desteği... Ekmek de bedava

İstanbul'da yaşayan emekliler yaşadı! 10 bina pazar 9 bin lira kira desteği... Ekmek de bedava

Emeklilerin yüzünü güldüren haber geldi. İstanbul'da yaşayan emekli vatandaşlara 10 bin lira pazar desteği, 9 bin lira kira desteği sunulacak. Sadece bu kadarla kalmayarak ekmek de ücretsiz olacak. İşte emeklilere büyük destek...

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul'da yaşayan milyonlarca emeklinin cebini dolduracak müjde paylaşıldı. Zamlı maaşları yeterli bulmayan emeklileri geçim sıkıntısı derdinden kurtaracak destek açıklandı. Kira desteği, pazar desteği ve ekmek desteği duyuruldu.

KİRA, PAZAR VE EKMEK DESTEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan milyonlarca emekliye müjdeli haber geldi. Yerel seçimlere sayılı günler kala emeklilerin yüzünü güldüren haber geldi. Emekli vatandaşlara büyük destek sağlayacağını duyuran İmamoğlu, pazar, kira ve ekmek desteğinde bulunacak. Ayrıca yeni huzur evi ve bakım evlerini de işaret etti.

148791709-1687590841-1.jpg

EMEKLİLERE BÜYÜK DESTEK

İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı 'Emeklilerimize Büyük Destek' kapsamında, tek emekli maaşı giren hanelere desteklerin verileceği paylaşıldı. Emeklilere verilecek destekler ise şu şekilde;

  • Tek emekli maaşıyla geçinen hanelere yıllık 10 bin lira pazar desteği sağlanacak.
  • Tek emekli maaşıyla geçim sağlayan emekliye ücretsiz ekmek hizmeti.
  • Dar gelirli emekli vatandaşlara yüzde 65 kentsel dönüşüm desteği sağlanacak.
  • Kentsel dönüşüm sürecindeki emeklilere 9 bin lira kira desteği sağlanacak.
  • İstanbul'da 4 yeni huzur evi ve bakım evi projeleri duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN