İstanbul'da yeni metrobüsler hizmete giriyor

İstanbul'da yeni metrobüsler hizmete giriyor

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan ulaşım için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tüm çalışmalarını sürdürüyor. İstanbulların sık kullandığı toplu taşıma aracı metrobüse yeni otobüslerin alındığı duyuruldu.

Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul'un sorunları için yerel yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım için yeni girişimlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metrobüs hattı için yeni araçlarını duyurdu.

'FIRINDAN YENİ ÇIKTI'

Sosyal meyda hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Fırından yeni çıkan metrobüsler hizmette. Metrobüs hattında her gün 1 milyon yolcu taşıyoruz. Yeni satın aldığımız metrobüs araçlarının üretimi ve kontrolleri tamamlanır tamamlanmaz trafiğe çıkıyorlar. Bugün 5'i daha hizmete girdi, yıl sonunda 252 yeni metrobüs hizmette olacak" ifadelerini kullandı.

MURAT ONGUN: BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

İBB basın ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan danışmanı Murat Ongun ise paylaşımda bulunarak "Büyükşehir çalışıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN