İstanbul'un 39 ilçesi için açıklandı! TOKİ başvuruları patladı: En fazla yıkım orada olacak!

İstanbul'un 39 ilçesi için açıklandı! TOKİ başvuruları patladı: En fazla yıkım orada olacak!

“Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına yapılan başvuru sayısı belli oldu. Açıklanan rakamlara göre en fazla başvurunun olduğu ve en fazla yıkım yapılacak olan yer 39 ilçe içinden Bahçelievler ilçesi oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’daki 39 ilçenin “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına yaptığı başvuru rakamlarını açıkladı. 39 ilçe içinden en fazla başvuru ise Bahçelievler'den geldi.

3 GÜNDE 1 MİLYONDAN FAZLA BAŞVURU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına yapılan başvuru sayılarını açıkladı. Kurum, 26 Nisan'da başlayan kampanyaya dair “İstanbullular, Yarısı Bizden kampanyamızı tuttu. 3 günde 1 milyondan fazla vatandaşımızın hayatını etkileyecek sayıda başvuru aldık. 340 bin 460 bağımsız birim için 58 bin 61 başvuru yapıldı. Konutları inceliyor, süreçleri başlatıyoruz. İstanbul’umuzda riskli yapı bırakmayacağız!” mesajını paylaştı.

EN ÇOK BAŞVURU BAHÇELİEVLER'DEN


Kampanyaya en yoğun talep 6 bin 988 başvuru ile Bahçelievler ilçesinden geldi. Bahçelievler'i 4 bin 526 ile Avcılar ve 4 bin 345 ile Güngören ilçeleri izledi.

İşte “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına yapılan başvuru sayıları:

yarisi-bizden-toki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN