İşte dünyanın en küçük karavanı! İçinde yok yok: Depremden korkanlar kapış kapış alıyor

İşte dünyanın en küçük karavanı! İçinde yok yok: Depremden korkanlar kapış kapış alıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından karavanlara olan ilgi oldukça arttı. Depremlerin 11 ilde büyük yıkıma neden olması ve Marmara depremini de tetiklemiş olması vatandaşlarda büyük korkulara neden olurken depremden korunmak isteyenler karavanlara yönelmiş durumda. En çok ilgiliyi ise tam donanımlı mikro kamp karavanları çekiyor. Dünyanın en küçük karavanı olarak sayılan bu karavanların içinde yok yok. Depremden korkanlar kapış kapış alıyor!

Türkiye 6 şubat 2023 tarihinde yaşadığı deprem felaketlerinde büyük can kayıpları verdi. Gözler ise büyük İstanbul depremine çevrilmiş durumda. Uzmanlardan peş peşe uyarılar gelirken vatandaşlar depremden korunmak için karavanlara yönelmiş durumda. Depremlerden sonra karavan fiyatları hızlı bir şekilde artarken vatandaşlar ucuz ve kaliteli karavan alabilmek için didik didik araştırmalarına devam ediyor. Dünyanın en küçük karavanı olan bu karavan ise en çok ilgi görenlerin arasında. Küçük olmasına rağmen içinde yok yok!

fggfgfgf-27.jpg

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 ilde büyük yıkımlar meydana gelirken gözler büyük İstanbul depremine çevrilmiş durumda. Uzmanlardan peş peşe uyarılar gelirken vatandaşlar depremden korunmak için karavan satışlarına yönelmiş durumda. Deprem esnasında ve deprem sonrasında hayatı büyük bir şekilde kolaylaştıran karavanların fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Sizlere tanıtacağımız bu karavan ise hem fiyatıyla hem de sağladığı konforla sizi cezbedicek.

DÜNYANIN EN KÜÇÜK KARAVANI

Dünyanın en küçük karavanı olarak bilinen mikro karavanın içinde yok yok! Küçük olması ile depremde büyük kolaylık sağlayan bu karavan tam aradığınız türden bir şey. Depremden korkanlar kapış kapış alıyor.

gfgfgfgfgf-22.jpg

İÇİNDE YOK YOK!

Şaşırtıcı derecede küçük olan bu mikro karavanın içine bir yatak sığabiliyor. İçinde bir lavabo bile bulunan karavanın ismi Foamie. Bu karavan, scooter ile rahatlıkla çekilebilmesi için özel olarak tasarlanmış. Köpük, alüminyum ve ev yapımı fiberglas ile üretilen Foamie, ismini ana malzemesi “köpük”ten alıyor.

gfgfgffg-5.jpg

DEPREMDEN KORKANLAR KAPIŞ KAPIŞ ALIYOR

Lavaboya ek olarak Foamie'nin arkasında bir de mutfak alanı yer almakta. Mutfakta küçük bir lavabo, ocak ve basit mutfak araç gereçlerinin koyulabileceği bir tezgah ve saklama alanı bulunuyor. Güçlü bir yapıştırıcı ile köpüğün üzerine yapıştırılmış bir kanvas levhanın, su geçirmez lateks boya ile kaplanmasıyla ortaya çıkan Foamie, ucuz olduğu kadar hafif de.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN