İşte Prigojin'in Afrika'da çekilmiş yeni görüntüleri: Beni ortadan kaldırmayı isteyen insanlar için söylüyorum...

Cenaze töreni gizli şekilde yapılan Wagner Lideri Prigojin'in Afrika'da çekilmiş olan son videosunda söyledikleri yeniden gündeme geldi. Prigojin'in videoda sağlığıyla ilgili spekülasyonlar ve güvenliğine yönelik olası tehditlere ilişkin "Beni ortadan kaldırmayı ya da özel hayatımı, ne kadar kazandığımı ya da başka şeyleri konuşmak isteyen insanlar için söylüyorum, her şey yolunda" şeklinde konuştuğu görüldü.

Wagner'e bağlı Grey Zone Telegram kanalı tarafından yayınlanan kısa videoda Prigojin, "Hayatta olup olmadığımı, nasıl olduğumu tartışanlar için, şu anda hafta sonu, Ağustos 2023'ün ikinci yarısı, Afrika'dayım" diyor.

Prigojin, elini sallayarak, "Beni ortadan kaldırmayı ya da özel hayatımı, ne kadar kazandığımı ya da başka şeyleri konuşmak isteyen insanlar için söylüyorum, her şey yolunda" şeklinde konuşuyor.

yeni-proje-97.jpg

VİDEONUN YERİ VE TARİHİ HAKKINDA...

Hareket halindeki bir araçta çekilen videonun yeri ve tarihi hakkında bilgi paylaşılmadı.

Prigojin'in 21 Ağustos'taki bir başka videoda giydiği kamuflaj kıyafeti, şapkası ve sağ kolundaki saatinin son videodakiyle aynı olduğu görülüyor.

yeni-proje-98.jpg

VİDEO UÇAK KAZASINDAN ÖNCE ÇEKİLDİ

Son videonun Prigojin ve üst düzey Wagner isimlerinin 23 Ağustos'ta Moskova'nın kuzeyinde bir uçak kazasında ölmesinden üç ya da dört gün önce çekilmiş olabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN