İYİ Parti Ankara'da adayını geri çekti

İYİ Parti Ankara'da adayını geri çekti

İYİ Parti'nin Elmadağ Belediye Başkan adayı Cemalettin Delice'nin adaylıktan çekildiği resmi olarak duyuruldu. Parti yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Delice'nin adaylıktan çekilme kararının alındığı belirtildi.

İYİ Parti'de yerel seçimlere az bir süre kala Ankara'da önemli değişiklikler yaşanıyor. Partinin Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Elmadağ İlçe Başkanı Ahmet Dağlı ve yönetimi görevden alınırken, Elmadağ Belediye Başkan adayı Delice'nin adaylıktan çektirildiği duyuruldu.

İSMAİL SERDAR KARA DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Ayrıca, İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanı İsmail Serdar Kara'nın da görev değişikliği nedeniyle görevinden ayrıldığı belirtildi.

Parti yetkilileri, bu değişikliklerin yerel seçim öncesi yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda gerçekleştirildiğini ifade etti. İYİ Parti'nin Ankara'daki teşkilat yapılanmasında yaşanan bu değişikliklerin, partinin seçim stratejisi ve hedefleri doğrultusunda yapıldığı vurgulandı.

Elmadağ İlçe Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasıyla ilgili detaylar henüz açıklanmazken, partinin yeni atamalar ve aday değişiklikleriyle ilgili yakın zamanda açıklama yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN