İYİ Parti binası saldırısında yeni gelişme

İYİ Parti binası saldırısında yeni gelişme

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına gerçekleştirilen saldırı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pencereye isabet eden iki kurşunun gözaltına alınıp serbest bırakılan M.E.’nin kullandığı silahtan çıktığı balistik raporla kesinlik kazandı.

İstanbul Zeytinburnu’nda 30 Mart gecesi İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına bir silahlı saldırı gerçekleşti. Binaya iki mermi şeklinde ateş edilirken olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı. Binaya isabet eden mermilerin, yolun karşısındaki inşaatın bekçisi M.E.’nin hırsız kovalarken ateşlediği bulundurma ruhsatlı tabancasından çıktığı açıklanmış, gözaltına alınan M.E. daha sonra serbest bırakılmıştı.

BALİSTİK RAPOR ÇIKTI

İstanbul Valiliği, bugün olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“30 Mart 2023 Perşembe günü akşam saatlerinde meydana gelen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına mermi isabeti olayına ilişkin yapılan kriminal inceleme neticesinde; İl Başkanlığı ve yanındaki iş merkezine isabet eden mermi çekirdeği parçalarının, olaydan sonra yakalanan ve E-5 Otoyolu istikametindeki inşaatın şantiye görevlisi olan M.E.’ye ait bulundurma ruhsatlı tabancadan çıktığı, balistik raporu ile kesinlik kazanmıştır.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN