İYİ Parti Nurdağı İlçe Başkanı ve eşi depremde yaşamını yitirdi

İYİ Parti Nurdağı İlçe Başkanı ve eşi depremde yaşamını yitirdi

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, partisinin Gaziantep Nurdağı İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve eşinin, meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem, 10 ilde yüzlerce can kaybına sebep olup ağır tahribat yaratırken, bölgeden ölüm haberleri gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, Gaziantep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve eşinin meydana gelen depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kavuncu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“İYİ Parti'mizin Gaziantep Nurdağ İlçe Başkanı Bünyamin Tek ve kıymetli eşini maalesef depremde kaybettik. Merhum Başkanımıza ve eşine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN