İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: Üst düzey bir istifa daha geldi

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor: Üst düzey bir istifa daha geldi

İYİ Parti'de peş peşe gelen istifalara bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti’deki istifa dalgası sürüyor. Partide bir ayrılık daha yaşanırken, yeni üst düzey bir istifa daha geldi. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Tosun İYİ Parti'den istifa etti - Marmaris ManşetİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Mehmet Tosun

İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Mehmet Tosun şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Dava Arkadaşlarım,

Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, partimizin yükselmesi ve gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Bu süreçte başta çok değerli Muğlalı ve Bodrumlu hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e, İl ve İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti’ye oy vermiş tüm vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Gördüğümüz lüzum üzerine İYİ Parti’deki tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN