İYİ Parti'den iktidara Hafize Gaye Erkan çağrısı: Gereği yapılsın

İYİ Parti'den iktidara Hafize Gaye Erkan çağrısı: Gereği yapılsın

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, iktidara Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için seslendi. Geçtiğimiz haftalarda Erkan ve babası hakkında ortaya atılan iddiaları hatırlatan Zorlu, "İYİ Parti olarak beklentimiz de Hafize Gaye Erkan ve ailesi hakkındaki iddialarla ilgili olarak milletimizin derhal aydınlatılması ve gereğinin yapılmasıdır" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialar Türkiye'nin gündem maddelerinden biri oldu.

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan hakkında yapılan CİMER şikayeti ile gündeme gelen Büşra Bozkurt, kendisinin ve birçok Merkez Bankası çalışanının Erol Erkan tarafından mağdur edildiğini iddia etmişti. Bunun ardından ise Bozkurt, Erol Erkan'ın bir çalışanı asansörde tokatlayıp işten çıkardığını ve bu olayın güvenlik kamerası kayıtlarında olduğunu belirtti.

İYİ PARTİ'DEN İKTİDARA ÇAĞRI

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti binasında yaptığı basın toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

KÜRŞAD ZORLU: PARTİLER, DEĞER YARGILARINI SEÇİM KAZANMAK İÇİN KULLANMAMALIİYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Özkan'la ilgili iddiaları değerlendiren Zorlu, Erkan için gereğinin yapılmasını beklediklerini söyleyerek, "Biz buradan siyasi iktidarı uyarıyoruz; Her şey daha da içinden çıkılmaz bir hal almadan gereğini yapın ve ülkemizin itibarını kurtarın. İYİ Parti olarak beklentimiz de Hafize Gaye Erkan ve ailesi hakkındaki iddialarla ilgili olarak milletimizin derhal aydınlatılması ve gereğinin yapılmasıdır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN