İzmir mitingi başlamadan alan doldu: Cumhur İttifakı'nın mitingi boş kalmıştı

İzmir mitingi başlamadan alan doldu: Cumhur İttifakı'nın mitingi boş kalmıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü İzmir mitinginden görüntüler tartışma konusu olmuştu. Gündoğdu Meydanı'nda toplanan Erdoğan destekçilerinin miting esnasında alanı terk etmesi sosyal medyaya yansımıştı. Bugün ise Millet İttifakı aynı noktadan seçmenlerine seslenecek. İki miting arasındaki katılım farkı görüntülere yansıdı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı yardımcıları İzmir Gündoğdu Meydanı'nda bugün bir araya gelecek. Meydanda seçmenlere seslenecek olan liderlerin gündeme dair açıklamaları merak ediliyor.

kapak-003.jpgCumhur İttifakı'nın İzmir mitingi

KALABALIK ERDOĞAN'IN MİTİNGİNİ KATLADI

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği miting esnasında alanda bulunan vatandaşların meydanı terk etmesi dikkat çekmişti. Bugün Millet İttifakı'nın düzenleyeceği mitingin başlamasına saatler kala ise alanı yüz binlerce vatandaş doldurdu.

kapak-002.jpgMillet İttifakı'nın İzmir mitingi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN