İzmir'de akaryakıt zamlarına 'Taş Devri' protestosu

İzmir'de CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamları ve akaryakıttaki yüksek ÖTV'yi, ünlü çizgi film Taş Devri'ndeki Fred Çakmaktaş'ın arabasına benzer bir araçla akaryakıt zamlarını protesto etti.

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları, akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamları ve akaryakıttaki yüksek ÖTV oranını protesto etmek için Taş Devri'ndeki çizgi film karakteri Fred Çakmaktaş'ın ayaklarıyla kullandığı arabaya benzer bir araç hazırladı.

CHP'li gençler, bu araçla Karşıyaka Çarşı'yı turladı. Karşıyaka İskele'de trafiğe çıkan araç, çevredekilerden büyük ilgi gördü.

''MAZOTA PARAMIZ YETMEDİ; BİZ DE KENDİ ARABAMIZI YAPTIK''

O anlara ilişkin görüntü ve fotoğraflar, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabından, "Mazota, ÖTV’ye paramız yetmedi. Biz de kendi arabamızı yaptık" mesajıyla paylaşıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN