İzmir'de ambulanslara hız cezası kesildi! Birlik Sağlık Sen Başkanı Doğruyol'dan tepki...

İzmir'de ambulanslara hız cezası kesildi! Birlik Sağlık Sen Başkanı Doğruyol'dan tepki...

112 ambülanslarına trafik ekiplerince hız cezası kesilmesine tepki gösteren Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol "Ambulanslarımızın boşken bile sorgulanması doğru değildir" dedi.

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, ambulanslara trafik ekiplerince hız cezası kesildiğine ve kesilen cezaların İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık personellerinden rücu edilmesi istendiğine dair iki adet de belge paylaştı.

Duruma tepki gösteren Doğruyol, şunları kaydetti:

"Son günlerde 112 ambulanslarımızdan trafik cezaları kesildiğine dair çok sayıda bilgi gelmektedir. 112 ambulanslarımız hepimizin bildiği gibi acil sağlık hizmeti sunan ambulanslarımızdır. Bu ambulanslarımız acil vakalara yani ölüm riski taşıyan vakalara hasta götürmekte ve getirmektedir. 112 ambulanslarımıza kesilen cezaların da yine sağlık personellerine rücu edildiği yönünde bilgiler mevcuttur. 112 ambulanslarımız boş bile olsa ya hasta bırakmış kendi alanına dönüyordur ya da vaka almaya gidiyordur. Bu ambulansların boşken bile sorgulanması doğru değildir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN