İzmir’in Seferihisar ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan ve ailevi problemlerle mücadele eden 30 yaşındaki Kevser C., 1 yaşındaki oğlu Engin’i denize attı. Vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan bebeğin hayati tehlikesi sürerken Kevser C. tutuklandı.
Dehşete düşüren olay, dün öğle saatlerinde Bengiler Mahallesi sahilinde meydana geldi. Kevser C., kucağındaki bebeğiyle sahile geldikten bir süre sonra denize doğru ilerledi ve küçük çocuğunu suya bıraktı. O anlara tanık olan çevredeki vatandaşlar hızla müdahale ederek durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan Engin bebeği teslim aldı.
BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
İlk müdahalesi 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan bebek, hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Seferihisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan anne Kevser C.’nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu ve aile içi problemler yaşadığı ileri sürüldü.
TUTUKLANDI
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.