Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak Eminönü-Bağcılar arasında sürdürülüyor. Arızaya ilişkin çalışmalar devam ediyor.
İstanbul’un en yoğun toplu taşıma hatlarından biri olan T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda teknik bir arıza meydana geldi. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamaya göre, yaşanan aksaklık nedeniyle seferler geçici olarak Eminönü ile Bağcılar istasyonları arasında sınırlandırıldı.
Metro İstanbul’un sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, arızanın giderilmesi için teknik ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kabataş istasyonundan hareket edecek yolcuların alternatif ulaşım hatlarını tercih etmeleri tavsiye ediliyor.
Yetkililer, arızanın en kısa sürede giderilerek hattın tam kapasiteyle yeniden hizmet vermesinin hedeflendiğini bildirdi. Gelişmelere ilişkin güncel bilgilendirme Metro İstanbul’un resmi kanalları üzerinden yapılacak.
#MetroDuyuru #T1
— Metro İstanbul (@metroistanbul) May 19, 2025
T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda teknik bir arıza nedeniyle seferler Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır.