Kadına şiddet önlenemiyor! 3 ayrı şehirde 3 kadın korunamadı

Kadına şiddet önlenemiyor! 3 ayrı şehirde 3 kadın korunamadı

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün yenisi ekleniyor... İstanbul Sözleşmesi’nden çıkarak kadına şiddetin önünü açan iktidar kadınları savunmasız bırakıyor. Sadece bir günde iki kadın erkekler tarafından katledildi, bir kadın da silahla vurularak yaralandı.

Türkiye'de kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddetin ağır tablosu giderek ağırlaşıyor. Bir günde üç ayrı şehirde üç kadın erkekler tarafından şiddete uğradı, katledildi.

SİLAHLA KATLEDİP İNTİHAR ETTİ

Artvin Ardanuç ilçesi Bereket köyünde yaşayan Özer Bozkurt, dün gece eşi Canan Bozkurt’u tabanca ile öldürdü. Özer Bozkurt’un daha sonra, aynı tabanca ile intihar ettiği belirtildi.

Komşuların ihbarı üzerine Ardanuç Jandarması ve 112 ekipleri, Özer ve Canan Bozkurt’un cansız bedenlerine ulaştı. Kadın cinayeti ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BİR KADIN CİNAYETİ DE YOZGAT'TA

Olay, Yozgat’ın Şeyh Osman Mahallesi’ndeki Fırat Çakıroğlu Caddesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Mehmet T. ile eşi Rabia T., geçimsizlik nedeniyle ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası devam ederken Rabia T., 3 çocuğu ile birlikte, Şeyh Osman Mahallesi’nde ikamet eden ailesinin yanına taşındı.

UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN KATLEDİLDİ

Mehmet T., hakkında uzaklaştırma bulunmasına rağmen, bugün eşi ve çocuklarının bulunduğu eve geldi. Burada eşi ve kaynanası ile tartışan Mehmet T.’nin, eşini bıçakla öldürdüğü, kaynanası Güler G.’yi de yaraladığı ileri sürüldü.

Zanlı olay yerinden kaçarken mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Rabia T.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Güler G., ambulansla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Rabia T.'nin cenazesi ise otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan Mehmet T.’nin polis tarafından yakalandığı bildirildi. Olay esnasında çiftin 3 çocuğundan ikisinin okulda olduğu, en küçük çocuğun ise evde bulunduğu öğrenildi.

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİ İLE TARTIŞTI, KAYINVALİDESİNİ VURDU

Olay, sabah saatlerinde Sakarya Karasu Adalet Sarayı önünde meydana geldi. E.T. ile boşanma aşamasında olan eşi A.T arasında çıkan tartışmaya kayınvalidesi A.Ö. dahil oldu. E.T., üzerinde taşıdığı tabancayla kayınvalidesi A.Ö.'ye ateş etti. A.Ö kanlar içerisinde yere yığıldı.

lala.jpg

Olayı görenler 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan A.Ö. önce ambulansla Karasu Devlet Hastanesine, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olayı gerçekleştirilen E.T. ise polis ekiplerince olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Tartışmanın 2 çocuk annesi A.T.’nin, E.T.'den boşanmak istemesi üzerine çıktığı iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN